Hells Angel gearresteerd

4 oktober 2011
Leestijd:

De Nationale Recherche heeft bij een onbekend aantal leden van de Hells Angels huiszoekingen verricht. Onder de arrestanten is volgens de NOS Harry S., een prominent lid van de Angels. Waar zijn we?

De Nationale Recherche heeft bij een onbekend aantal leden van de Hells Angels huiszoekingen verricht. Onder de arrestanten is volgens de NOS Harry S., een prominent lid van de Angels. Er was al eerder een document uitgelekt waaruit bleek dat de recherche onderzoek naar S. deed. De huiszoekingen in onder andere Landsmeer zijn nog aan de gang.

De actie is niet gericht tegen de Hells Angels als organisatie. In de loop van de dag wordt door het OM meer informatie naar buiten gebracht. We houden hun website in de gaten.

1988682235 1988682235

Over Harry Lensink

Harry Lensink (1968) werkt sinds 2005 bij Vrij Nederland, is gespecialiseerd in justitie en georganiseerde misdaad en heeft meerdere true crime-boeken op zijn naam staan.

Over Marian Husken

Marian Husken (1948) heeft meerdere misdaad- en justitieboeken op haar naam staan, waaronder De criminele carrière van Mink K en het nog altijd actuele standaardwerk over de criminele infiltrant: Deals met justitie.

Bladwijzer

Harry Lensink

Wat is 'predictive policing'?

Bladwijzer bij het artikel over de choreografie van Hofesh Shechter, gedanst door het Nederlands Dans Theater, deze week in VN.

 

Harry Lensink / Marian Husken

Zwart op wit: de 4,5 miljoen van Cees H.

Met hoeveel miljoenen heeft Teeven gegoocheld? Een eenvoudig rekensommetje

Profiel

Harry Lensink / Jaco Alberts

Het Nederlandse cyberleger

Dit zijn de cyberwapens van het Nederlandse leger

Dit is goed! Ik ontvang graag wekelijks verhalen in mijn inbox

E-mailadres *
Ja, ik wil graag de VN Nieuwsbrief ontvangen

Neem nu een
abonnement
Jaar
Half jaar
Kwartaal
Proef
Papier en digitaal
Alleen digitaal